Allt om horoskop och astrologi
av Stefan Stenudd

MENY
STJÄRNTECKEN
HOROSKOP
TEST


Hur Tvillingarna passar ihop med andra stjärntecken

Hur Tvillingarnas stjärntecken passar ihop med de andra stjärntecknen.


Tvillingarnas symbol

Tvillingarnas kärlekshoroskop

För Tvillingarna är kärleken verkligen en kär lek, ofta med betoning på lek. Känslorna är kanske inte alltid djupa eller varaktiga, men Tvillingarna är ändå såväl förföriska som villiga att förföras.


Ställ och tolka ditt horoskop, av Stefan Stenudd

Ställ och tolka ditt horoskop

Stefan Stenudds bok med allt om astrologi och hur du tolkar ditt horoskop — ny upplaga 2021. 380 sidor.
Klicka på bilden för att se boken på AdLibris nätbokhandel.

Tvillingarna
ihop med andra stjärntecken

       Tvillingen ihop med Väduren, har i och för sig båda samma höga hastighet, men Väduren söker strid, allvar, utmaning, där Tvillingen är lättsam, bekymmerslös och aktar sig för att engagera sig alltför mycket.

       Tvillingen ihop med Oxen, kan komplettera varandra på så vis att Oxen ordnar och håller tillbaka Tvillingens slarv och spontanitet, liksom Tvillingen livar upp Oxens vardag. Frågan är dock om de med sina olika hastigheter hittar till varandra.

       Tvillingen ihop med Tvillingarna, blir knappast någon djupklingande kärlek. Däremot kan båda ha mycket nöje av varandra. Glada umgängen, upptåg och mycket snack. De tar båda livet lätt, räknar inte med att för evigt hålla ihop, utan ser det som ett stundens ting.

       Tvillingen ihop med Kräftan, ger en relation inte utan innerlighet och möjligheter. Kräftan försöker skydda Tvillingen från dess spontana dumheter och känner i hög grad sin omsorg vara ouppskattad eller oupptäckt av partnern. Tvillingen ville gärna kunna känna den ömhet som Kräftan äger, och trivs med att vara målet för den.

       Tvillingen ihop med Lejonet, kan näppeligen bli något alltför varaktigt, då Tvillingen har svårt att hedra Lejonet så som det vill, och Lejonet kan ha svårt att ta ting så lättvindigt som Tvillingen gör.

       Tvillingen ihop med Jungfrun, är i och för sig människor som förstår och aningen dras till varandra, men de har svårt att komma överens. Tvillingen är kvick och ombytlig, Jungfrun noggrann och försiktig. De båda attraheras av och kritiserar varandra, men är goda komplement i ett par.

       Tvillingen ihop med Vågen, har en gemensam grund i sitt huvudsakligen teoretiska, intellektuella väsen. Men Vågen har principer och etik, Tvillingen respektlöshet. Tvillingen kan hålla med Vågens resonemang för samtals skull, men är tämligen likgiltig.

       Tvillingen ihop med Skorpionen, är oförstående inför varandra men mycket nyfikna. Skorpionen förmår röra om i Tvillingens känslor och tankar — men sällan ordentligt eller långvarigt. Tvillingen vill gärna lyfta på locket till den hemlighetsfulla Skorpionen och titta in. De intresserar varandra.

       Tvillingen ihop med Skytten, lever båda på samma höga tempo, men Skyttens drivkraft är strävan och långväga perspektiv. Tvillingens är nyfikenhet och ombytlighet. Därför kan de irriteras av varandra intill fiendskap.

       Tvillingen ihop med Stenbocken, har svårt att hitta gemensamma nämnare. Tvillingen är ansvarslös men Stenbocken ambitiös. De har svårt att ställa upp på och acceptera varandras karaktärer, och tycker väl båda att den andra inte är i deras smak.

       Tvillingen ihop med Vattumannen, är ett förhållande med viss tjusning. Vattumannen beundrar partnerns lättsamhet, Tvillingen den andras djup och kunskap. De vill gärna stjäla varandras talang och söker sällskap, trivs ihop. Det är dock en relation byggd på olikhet, varför den ensam inte är nog för någon av dem.

       Tvillingen ihop med Fiskarna, blir en ganska rörig relation. Fiskens sökande, undrande och letande eldar på under Tvillingens allmänna nyfikenhet. Var ska de ha tid att finna varandra? De är båda rastlösa, men av olika skäl. Tvilling trivs men Fisk längtar. De undviker varandra för att inte frustreras.


Stjärnbilden Tvillingarna. Från Hevelius, Firmamentum, 1690.
Stjärnbilden Tvillingarna. Från Hevelius, Firmamentum, 1690.


Mer om ditt stjärntecken Tvillingarna

Klicka på rubriken för att läsa mer om vad astrologin har att berätta om just ditt stjärntecken Tvillingarna och vad det betyder för din personlighet.


Horoskop för två

Partnerhoroskop, synastri, är så mycket mer än att jämföra stjärntecken. Den kompletta astrologiska bilden av en relation ges bara genom jämförelse av de båda personernas hela horoskop. Klicka på rubriken för att läsa mer om det.

       Ändå kan det vara lärorikt att titta på hur de olika stjärntecknen gör sig i par. På nedanstående sidor ger jag några tips på hur man kan resonera när man parar ihop soltecken och hur sådana jämförelser fungerar.

Väduren passar

Oxen passar

Tvillingarna passar

Kräftan passar

Lejonet passar

Jungfrun passar

Vågen passar

Skorpionen passar

Skytten passar

Stenbocken passar

Vattumannen passar

Fiskarna passar


Vilket stjärntecken är du mest lik?

Här är en fri test för att ta reda på vilket stjärntecken du är mest lik — oavsett vilket tecken du är född i. Klicka på rubriken.Andra böcker av mig


Homo rudis och världens uppkomst, av Stefan Stenudd.

Homo rudis och världens uppkomst

Skapelsemyternas innehåll och mönster, samt hur de har tolkats genom århundradena, av Stefan Stenudd. Klicka på bilden för att se boken på AdLibris nätbokhandel.
Nu även som Kindle ebok på Amazon.

Tao te ching, av Lao Tzu — översatt och kommenterad av Stefan Stenudd.

Tao te ching, taoismens källa

Den kinesiska klassikern om stillsamhetens livsvisdom enligt Lao Tzu, i svensk tolkning med utförliga förklaringar av Stefan Stenudd. Klicka på bilden för att se boken på AdLibris nätbokhandel.Meny


Allt om ditt stjärntecken och vad det säger om dig enligt astrologin:

Symbolen för Vädurens stjärntecken.Väduren


Symbolen för Oxens stjärntecken.Oxen


Symbolen för Tvillingarnas stjärntecken.Tvillingarna


Symbolen för Kräftans stjärntecken.Kräftan


Symbolen för Lejonets stjärntecken.Lejonet


Symbolen för Jungfruns stjärntecken.Jungfrun


Symbolen för Vågens stjärntecken.Vågen


Symbolen för Skorpionens stjärntecken.Skorpionen


Symbolen för Skyttens stjärntecken.Skytten


Symbolen för Stenbockens stjärntecken.Stenbocken


Symbolen för Vattumannens stjärntecken.Vattumannen


Symbolen för Fiskarnas stjärntecken.FiskarnaStjärnteckentest

Vilket stjärntecken är du mest lik?


Stjärntecken för alla datum

Räkna ut ditt astrologiska stjärntecken exakt.


Allt om horoskop och astrologi

Hela boken Ställ och tolka ditt horoskop online.

Förord


Astrologins beståndsdelar


Solen i horoskopet — ditt stjärntecken


Horoskopets kombinationer


Planeterna i zodiaken


Ascendenten (AC) och husen i zodiaken

AC i Väduren

AC i Oxen

AC i Tvillingarna

AC i Kräftan

AC i Lejonet

AC i Jungfrun

AC i Vågen

AC i Skorpionen

AC i Skytten

AC i Stenbocken

AC i Vattumannen

AC i Fiskarna


Planeterna i husen


Aspekterna i horoskopet


Tolkning av horoskopet


Några tolkningstekniker


Partnerhoroskop


Gör det själv


Efterord


Horoskop för nya millenniet

Astrologiska förutsägelser för hela 2000-talet, samt utförliga beskrivningar av hur astrologisk tolkning av Sveriges och hela världens horoskop går till.


Om Cookies och GDPR


My Astrology Site in English


Complete Horoscope

Complete Horoscope

My English website about true classical astrology and the complete horoscope, with many examples and explanations.


Mina andra hemsidor

På svenska:

Stenudd.se

Taoismen

Blogg

In English:

Stenudd.com

Tarot Card Meanings

I Ching Online


Mina astrologiböcker

Ställ och tolka ditt horoskop, av Stefan Stenudd

Ställ och tolka ditt horoskop

Stefan Stenudds bok med allt om astrologi och hur du tolkar ditt horoskop — ny upplaga 2021. 380 sidor. Klicka på bilden för att se boken på AdLibris nätbokhandel.


Horoskop för nya millenniet, av Stefan Stenudd.

Horoskop för nya millenniet

Stefan Stenudds bok om horoskop för länder och hela världen, med astrologiska förutsägelser om hela 2000-talet och handledning i hur mundan astrologi går till. Klicka på bilden för att se boken på AdLibris nätbokhandel.


Your Health in Your Horoscope, by Stefan Stenudd.

Your Health in Your Horoscope

Stefan Stenudd's book on medical astrology, how to use your horoscope to learn about your health. Klicka på bilden för att se boken på Amazon.SE, där den är billigast.


Capricorn Zodiac Sign, by Stefan Stenudd.

Capricorn Zodiac Sign

Stefan Stenudd's book on the astrological meanings of the star sign Capricorn, its personality traits, compatibility with other signs, archetype, and on and on. Klicka på bilden för att se boken på Amazon.SE, där den är billigast.


Stefan Stenudd

Stefan Stenudd


Om mig
Jag är författare till flera böcker om astrologi, samt annan facklitteratur och romaner. Jag är även idéhistoriker med forskning i skapelsemyternas tankemönster. Klicka på bilden för att komma till min hemsida.

Astrologi.nu — allt om astrologi, horoskop och stjärntecken.


© Stefan Stenudd, astrologi.nu